Rejseguide til Øen Lamu

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.246,- - Fra 3.966,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Lamu Island

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Lamu Island kan besøges hele året. Den værste regntidsmåned er maj, men det betyder ikke så meget, da dagens regnskyl ofte er overstået på en time.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 13.00 på Lamu Island. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 14.00 på Lamu Island.

Kultur og underholdning

I Lamu by afholdes den årlige Maulidi-fest. Festen er en ugelang fejring af profeten Mohammeds fødsel. Byens indbyggere fejrer begivenheden med dans, optog og et væld af velsignelser. Festen tiltrækker pilgrimme fra hele Østafrika.

Overnatning / Hotel

Top
De bedre hoteller i Lamu by er generelt dem, der ligger ved vandet. Det bedst kendte hotel i byen er Petley's Inn. Ikke så meget på grund af hotellets standard som på grund af at en af byens eneste barer ligger her. I Shela, en øens tre byer finder man mange gode og billige indkvarteringsmuligheder. Mange private lejer værelser ud til turister. Bestil hotel i Øen Lamu her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

På Lamu Island er æsler den foretrukne transportform, hvis ikke man vælger at gå.

Specielle forhold

Top
Lamu Island er bilfri.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.