Rejseguide til Novgorod

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 1.965,- Fra 2.765,- Fra 2.725,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Íîâãîðîà
Indbyggere
232.555
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 14.00 i Novgorod.

Bedste rejsetid

Top
Juli og august er de varmeste måneder i Novgorod og samtidig de foretrukne feriemåneder blandt russere og udlændinge. Til gengæld regner det hver tredje dag i disse måneder, hvilket gør maj, juni, september og oktober til attraktive alternativer.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Året rundt afholdes der adskillige festivaler i Novgorod. I januar er der vinterfolkefestival i byens museum for trækunst. I starten af marts afholdes Maslenista, en folkefest der byder velkommen til foråret. Hvert tredje år i juni afholdes den internationale Rachmaninov-festival, der er en musikfestival for børn med klaverkonkurrencer og koncerter.

Overnatning / Hotel

Top
I Novgorod er der et rimeligt udvalg af hoteller i forskellige standarder og prisklasser. Der er også mulighed for at bo på vandrerhjem. Bestil hotel i Novgorod her

Lokal transport

Top

Taxi

Det burde ikke være et problem at få en taxi i Novgorod, men man bør aftale en pris med chaufføren, inden turen begynder.

Alternativ transport

Bus er den bedste og billigste transportform i Novgorod. Rutebilstationen ligger ved siden af togstationen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.