Rejseguide til Norte Chico

Fakta

Top
Lokalt navn
Norte Chico

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Området har et behageligt klima og kan besøges året rundt. Der er køligere i vintermånederne end i sommermånederne, men det bliver sjældent meget koldt eller meget varmt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 08.00 i Norte Chico. Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 06.00 i Norte Chico.

Kultur og underholdning

I februar måned er der Festival de Jazz i byen Tongoy. Ellers er det byen La Serena, der kan tilbyde det bedste underholdning. Byen har adskillige pubber og diskoteker, hvis man vil nyde nattelivet.

Overnatning / Hotel

Top
Der findes en del hoteller, vandrehjem og campingpladser i området. Priser og kvalitet varierer, men stederne er generelt i god stand. Bestil hotel i Norte Chico her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i alle byer i området. De kan hyres på gaden, eller man kan ringe efter en. Ikke alle kører med taxameter, så man bør aftale prisen, inden turen begynder.

Alternativ transport

Der kører busser mellem stort set alle byer i området. Busserne er hurtige og i god stand. Yderligere kører der tog mellem de større byer i området.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.