COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder New South Wales

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 6.515,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder New South Wales

Bjergområdet Blue Mountains (New South Wales)
Bjergområdet ligger 104 kilometer vest for Sydney. Det er et fascinerende landskab med masser af muligheder. Man kan sejle en tur mellem de brølende vandfald, gå ture gennem dybe kløfter der ikke har ændret sig siden dinosaurernes tid og svømme i smukke krystalklare søer. Et smukkere landskab er svært at finde.
Området The Great Lakes district (New South Wales)
The Great Lakes district ligger ved kysten i New South Wales. Det er et af Australiens mest populære feriedestinationer. Området er berømt for de smukke sandstrande og regnskoven, der ligger helt ned til kysten. Byen Port Macpuarie er et fremragende sted for fiskeri, sejlads og windsurfing.
Snowy Mountains (New South Wales)
Snowy Mountains er placeret 526 kilometer sydvest for storbyen Sydney. Det er Australiens højest liggende nationalpark, der blandt mange andre ting byder på rindende floder fyldt med ørreder, imponerende landskab og ren frisk bjergluft. Snowy Mountains er et utroligt populært skisportssted i vinterperioden, der er gode muligheder for såvel slalom som langrend.
Darling Habour (Sydney)
En kæmpe turist og forlystelsespark lige ned til vandet. Her kan du handle i en af de 200 butikker i Harbourside indkøbscenter, eller du kan nyde din frokost på en af restauranterne, der ligger på vandfronten. Området byder yderligere på attraktioner som det nationale maritim museum og den kinesiske have.
Sydneys operahus (Sydney)
Jørn Utzons operahus, er et af Australiens mest genkendelige ikoner. Her har du mulighed for at se teater, klassisk musik, ballet, film og opera. Eller du kan sidde ved en af de udendørs caféer og nyde et glas vin, mens livet i havnen ruller forbi.
The Rocks (Sydney)
The Rocks er placeret på havnen i Sydney, og er stedet, hvor de første europæere slog sig ned. Charmerende gader, elegant restaurerede bygninger, et stort udbud af restauranter og specialbutikker udgøre området The Rocks. Et sted der summer af kulturel og arkitektonisk historiefortælling.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Darwin
• Sydney
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.