COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Nadi

- Vælg område -
- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 7.384,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Nadi
Indbyggere
10.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 22.00 i Nadi.

Bedste rejsetid

Top
Den vestlige del af Viti Levu ligger i læsiden, hvilket gør, at det regner betydeligt mindre her end i området omkring Suva. Nadi og omegn nyder godt af det tropiske klima, så der er ikke noget decideret dårligt tidspunkt at komme på. Vinteren i Fiji, der strækker sig fra maj til oktober, er den tørreste årstid, der strækker sig fra maj til oktober.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Kulturlivet i Nadi er ikke overvældende. På hotellernes barer er der nogle gange livemusik eller diskotek, og der er enkelte barer inde i byen. Der er tre biografer, der også viser engelsksprogede film.

Overnatning / Hotel

Top
Nadi er det sted i landet, hvor der er størst valgmulighed, når det kommer til overnatningssteder. Der er hoteller i byen, ved lufthavnen og ved stranden, og nogle tilbyder yderligere sovesale til rygsækrejsende, men der er ingen camping i området. Bestil hotel i Nadi her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er en del taxier i Nadi, der kan hyres ved de specielle taxiholdepladser rundt om i byen eller prajes på gaden. Det er også muligt at bestille dem til hotellet.

Alternativ transport

Der kører busser fra 5.30 om morgenen til 23.00 om aftenen. Desuden kan der lejes biler 24 timer i døgnet fra lufthavnen. Der går både til en del destinationer fra Nadi.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.