COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til München

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 947,- Fra 1.002,- Fra 1.224,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.505,- Fra 3.575,- Fra 4.105,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
München
Indbyggere
1.298.537
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i München

Bedste rejsetid

Top
München kan besøges året rundt, men hvis man kommer i højsæsonen, skal man være forberedt på en by fyldt til randen med mennesker. En idé er at rejse i kanten af turistsæsonen fra april til juni og fra september til sidst i oktober.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Musikmæssigt kan München tilbyde alt lige fra klassiske koncerter til rockmusik. En god kilde til hvad der sker i byen er Münchener Stadtzeitung eller månedlige Monatsmagazin fra turistkontoret. Og så må man jo ikke glemme at München har et af Tysklands bedste fodboldhold gennem tiderne, FC Bayern München.

Overnatning / Hotel

Top
Det kan være svært at finde billige indkvarteringsmuligheder i München. Det gælder ikke mindst om sommeren, hvor turistsæsonen er på sit højeste. Hvis du besøger byen under den famøse Oktoberfest, er det nødvendigt at booke sit værelse lang tid i forvejen. Bestil hotel i München her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er masser af taxier i München, men de er ikke særlig billige.

Alternativ transport

Det er altid en god idé at tage udgangspunkt i Münchens hovedbanegård. Derfra kører der både busser, S-tog og undergrundstog. For cirka ti mark kan man få 24 timers ubegrænset kørsel med alle tre transportmidler i centrum.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.