COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Monastir

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 4.484,- -
Charter (fly+hotel) Fra 3.097,- Fra 3.097,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Monastir
Indbyggere
30.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 11.00 i Monastir. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 12.00 i Monastir

Bedste rejsetid

Top
Monastir kan besøges hele året, men sommeren kan være ulidelig hed. Højsæson er juli og august.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
En af de bedste måder at underholde sig selv på er med en tur på en lokal café, hvor mændene mødes over en vandpibe, en sort kaffe og et slag backgammon. Der kommer ingen lokale kvinder, men det er accepteret, at vestlige kvinder kommer, sålænge de er ordentligt påklædt.

Overnatning / Hotel

Top
Det er svært at finde billig overnatning i Monastir. Maison des Jeunes overfor busstationen er den eneste mulighed. Langt bedre ser det ud, hvis du er villig til at betale lidt mere. Middelklassehotellerne findes der en del af. Det underligste og et af de mest interessante hoteller i landet er Monastir Beach Hotel bygget under strandpromenaden! Indgang via en tunnel. Rent, pænt og i orden. De dyre hoteller ligger langs stranden og er primært reserveret til charterrejser. Bestil hotel i Monastir her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er ikke forfærdelig mange taxier, men byen er heller ikke større end, at den kan ses til fods.

Alternativ transport

Der er taxi-service til og fra lufthavnen 8 kilometer væk.

Specielle forhold

Top
Oplev lørdagsmarkedet tæt på busstationen, hvor boder og handlende fylder området. Markedet er bemærkelsesværdigt uturistet og lokalt.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.