COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Mombasa

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Mombasa
Indbyggere
500.000 (1998)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 13.00 i Mombasa. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 14.00 i Mombasa.

Bedste rejsetid

Top
Man kan besøge Mombasa hele året. Det varme og fugtige klima friskes op af monsunen, der blæser ind fra Det Indiske Ocean.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Da de fleste turister bor ved kysten, er det også her, man finder de fleste barer og diskoteker. Mombasa har dog et par enkelte steder, det er værd at besøge, og af og til spiller der bands i byen. Byen har to biografer, der viser amerikanske og europæiske film.

Overnatning / Hotel

Top
Både nord og syd for Mombasa ligger Kenyas dejlige strande, og de fleste vælger at overnatte her frem for i Mombasa by. Ved kysten ligger mange lækre og forholdsvis billige hoteller. Vælger man at bo i Mombasa by, er der flere gode hoteller. Bestil hotel i Mombasa her

Lokal transport

Top

Taxi

De er masser af taxier i Mombasa, og man finder dem ved hoteller og holdepladser. Det er rimelig billigt at køre taxi i Mombasa, men man skal som regel aftale prisen i forvejen.

Alternativ transport

Mombasa er en storby, hvor der kører lokale busser. Der kører også langtursbusser, hvis priser er lave. Fra stationen i Mombasa er der tog mod Nairobi. Specielle forhold Der er en del kriminalitet i Mombasa, så efter mørkets frembrud skal man være ekstra forsigtig.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.