COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Mindre Atoller

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.731,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Mindre Atoller

Havnefronten (Male)
Malé har en lang havnefront og vandkant, og det er et skønt sted at spadsere en tur og slappe af. Her er små tehuse og enkelte restauranter, ellers er det en oplevelse at se på de lokale fiskere og deres arbejde.
Moskéen Hukuru Miski (Male)
Hukuru Miski er den ældste moské i Malé, hvor der er over tyve moskéer. Hukuru Miski er berømt for dens fascinerende mejslede sten. Et langt panel, der blev indhugget i det 13. århundrede, fortæller, hvordan islam kom til maldiverne.
Singapore Bazaar (Male)
Singapore Bazaar er et hyggeligt og charmerende område i Malé. Det er en samling af små butikker, der sælger lokalt håndværk, importerede turist souvenirs, fiskegrej og mad. I kvarteret kan man også opleve nogle af Maldiviens små thehuse, hvor specielt de maldiviske mænd mødes til en snack og et snak.
Andre Atol områder (Mindre Atoller)
Alle Atollerne på Maldiverne byder på smukke, hvide sandstrande med svajende palmer og azurblåt hav. Her er alle muligheder for at slappe af på stranden eller dyrke forskellige slags vandsport.
Baa Atol (Mindre Atoller)
Baa Atol ligger cirka 130 kilometer nordvest for hovedstaden. Det er et af de få steder, hvor der stadig bliver lavet traditionelt kunst og håndværk af de indfødte. Det er et hyggeligt og charmerende sted, og turistområderne strækker sig fra luksus med femstjernede hotelværelser til en gåtur ved havet og små hytter på til at overnatte i.
Øen Kuramathi (Mindre Atoller)
Kuramathi er en stor ø med første klasses faciliteter for turister. Der er smukke strande og fremragende muligheder for at dykke, windsurfe, stå på vandski og for nat fiskeri. Øen har tre turistområder, der alle tilbyder gode overnatningsmuligheder, Aribeach, der er den største, Nika Island, en lille ø lidt væk fra det hele og Fesdu med masser af hytter på stranden.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Male
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.