COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Mexicos Stillehaveskyst

- Vælg by -

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Man kan besøge Stillehavskysten hele året og også nyde dejlige temperaturer alle årets måneder. Månederne fra oktober til maj er dog de bedste temperaturmæssigt. Resten af året kan der nemlig blive meget varmt og fugtigt i området.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 05.00 ved den sydlige del af Stillehavskysten. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 04.00 ved den centrale del af Stillehavskysten. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 03.00 ved den nordlige del af Stillehavskysten.

Kultur og underholdning

Der er masser af fest og ballade langs Stillehavskysten. Især Acapulco og Puerto Vallarta har masse af diskoteker, barer og musikalsk underholdning. Kan man lide jazz, bør man tage ud til den lille ø Isla Cuale ved Puerto Vallarta.

Overnatning / Hotel

Top
Der er masser af overnatningsmuligheder langs Stillehavskysten. Man kan indlogere sig på et af de dyre luksushoteller helt ned til de kridhvide strande, eller man kan tage lidt ind i landet og overnatte billigere på mere ydmyge hoteller, i gæstehuse eller på pensioner. Der er også campingmuligheder i området. Bestil hotel i Mexicos Stillehaveskyst her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er masser af taxier at få i turistbyerne ved Stillehavskysten. Man skal være opmærksom på, at der ikke altid køres efter taxameter. Derfor er det en god idé at aftale en pris med chaufføren inden turen.

Alternativ transport

Der er gode busforbindelser mellem byerne ved Stillehavskysten. Desuden er der indenrigslufthavn i Acapulco. Der afgår også færger, taxibåde og hurtigbåde fra byer som Puerto Vallarta og Acapulco.

Specielle forhold

Top
Læg mærke til at det er utroligt billigt at leje biler i området, fordi konkurrencen er så hård.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.