Rejseguide til Mexicos caribiske kyst

- Vælg by -

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Badestederne ved den caribiske kyst har højsæson hele året igennem, så området kan besøges alle årets måneder. Fra november til januar skal man dog være opmærksom på, at der kan komme kraftige regnstorme med køligt vejr, men som regel er de hurtigt overstået.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 05.00 ved den caribiske kyst.

Kultur og underholdning

Der er masser af golfbaner, tennisbaner og ridebaner ved den caribiske kyst. Desuden er øen Cozumél et ideelt sted for dykkere og snorklere. Turiststederne ved kysten har desuden et bredt udbud af underholdning og masser af diskoteker og barer.

Overnatning / Hotel

Top
Der er masser af overnatningsmuligheder ved den caribiske kyst, men det er de store hotelkæder, der dominerer området. Man kan dog sagtens finde billigere steder såsom gæstehuse og private pensioner. Man kan også campere flere steder. Bestil hotel i Mexicos caribiske kyst her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er ikke svært at få fat i en taxi ved de store feriesteder ved Det Caribiske Hav. Man skal være opmærksom på, at der ikke altid køres efter taxameter, og at man derfor gør klogt i at aftale en pris med chaufføren, inden turen begynder.

Alternativ transport

Der er gode busforbindelser ved Den Caribiske Kyst, og Cancún har en indenrigslufthavn. Skal man til Cozúmel, går der både hurtigbåde og bilfærger fra Playa del Carmen og Puerto Morelos.

Specielle forhold

Top
Læg mærke til at der ud for Cozúmel ligger et af de største koralrev i verden, nemlig Palancar-revet.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.