COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Marseille

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 1.750,- Fra 1.760,- Fra 4.535,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Marseille
Indbyggere
769.000 (2000)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Marseille.

Bedste rejsetid

Top
Marseilles beliggenhed ved Middelhavet gør, at byen har et dejligt klima hele året rundt. Hvis man vil nyde godt af strandene i området, er det selvfølgelig bedst at komme dertil om sommeren, men de traditionelle feriemåneder juli og august kan godt være meget menneskefyldte.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Frankrigs næststørste by har masser at byde på i den kulturelle afdeling. Der er masser af gode spisesteder i alle prisklasser, et godt natteliv og mange spillesteder, der jævnligt besøges af store internationale navne. I den lokale avis La Marseillaise kan man finde oversigter over aktiviteten i byen.

Overnatning / Hotel

Top
Der er to vandrerhjem i byen, og der er campingpladser i området. Hoteller findes i alle prisklasser, dog ikke så mange i den lave ende, med der er normalt ikke noget problem med at skaffe plads. Bestil hotel i Marseille her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier i Marseille. De kan hyres på gaden, eller man kan ringe efter en.

Alternativ transport

Centrum er rimeligt koncentreret, så det er oftest mest praktisk at bevæge sig på gåben, hvis man ikke skal udenfor bymidten. Den offentlige transport virker upåklageligt og dækker de fleste områder af byen. Der er både bus, sporvogne og metro.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.