COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Marrakech

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 765,- Fra 1.442,- -
Charter (fly+hotel) Fra 1.975,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Marrakech
Indbyggere
500.000
Tidszone
Når klokken er 14.00 i Danmark, er den 12.00 i Marrakesh.

Bedste rejsetid

Top
Marrakesh er for varm at besøge om sommeren, da byen ligger temmelig sydligt og inde i landet. Vinter og efterår er gode årstider at besøge byen på. Kan man lide at stå på ski, er der kun 70 kilometer til det populære skisportssted Oukaimeden.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Marrakesh er især berømt for dens markeder og festivaler, der løber af stablen året rundt. Om foråret kan man blandt andet opleve Marrakesh' folklore festival, som er en 10-dages festival, hvor dansere og musikere fra hele landet underholder. I Marrakesh møder man et væld af akrobater, magikere og charmerende historiefortællere, og samtidig kan man udforske de moskeer og paladser, der pryder byen.

Overnatning / Hotel

Top
Det er let at finde et sted at bo i Marrakesh. Der er hoteller i alle prisklasser i byen, og især i den gamle bydel er der gode hoteller til en rimelig pris. Yderligere er der også campingpladser uden for byen med udmærkede faciliteter. Bestil hotel i Marrakech her

Lokal transport

Top

Taxi

Kig efter petits taxier. De er billige og gode transportmidler og kan have tre personer med af gangen. Hvis chaufføren ikke slår taxameteret til, så sørg for at aftale en pris med ham.

Alternativ transport

Der er udmærkede busforbindelser i Marrakesh. Både lokale og rutebusser.

Specielle forhold

Top
Kan man lide at stå på ski, er der fra Marrakesh kun 70 kilometer til det nærmeste skisportssted. Det populære Oukaimeden.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.