Rejseguide til Marokkos Middelhavskyst

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.112,- Fra 1.545,- Fra 4.364,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
The Mediterranean.

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Middelhavskysten kan besøges året rundt. Om sommeren blæser der en frisk brise ind over kysten, og om vinteren er temperaturerne stadig behagelige 20-25 grader. Det kan dog blive meget varmt i sommermånederne, så har man let ved at få hedeslag, bør man nok holde sig væk i den periode.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 14.00 i Danmark, er den 12.00 ved Middelhavskysten.

Kultur og underholdning

Er man til vansport, er man kommet det helt rigtige sted hen. Bugterne, klipperne og strandene venter bare på at blive opdaget.

Overnatning / Hotel

Top
Feriestederne ved Middelhavskysten har alle et bredt udbud af hoteller. Lige fra luksushoteller til mere ydmyge bungalows. Bestil hotel i Marokkos Middelhavskyst her

Lokal transport

Top

Taxi

Det vrimler ikke med taxier i de små byer langs kysten, men de er til at få, og det er en billig måde at komme rundt på. Aftal en pris med chaufføren inden turen.

Alternativ transport

Der kører busser langs kysten, og forbindelserne er udmærkede. Tog kan man tage fra Tangier og til de store og mellemstore byer i resten af Marokko.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.