COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Rejser til Kuala Lumpur

Rejser til Kuala Lumpur

En by med skyhøje skyskrabere, trafik i gaderne og charmerende lokale mennesker. Dette er alle ting, som beskriver storbyen, Kuala Lumpur, som er Malaysias hovedstad. På rejser til Kuala Lumpur og resten af Malaysia vil du rigtigt få en på opleveren.

Bedøm rejsemål
5
(1 bedømmelse)

Natur og skyskrabere

Et must see, når man er i Kuala Lumpur, er Petronas Towers. Dette er to ens skyskrabere, som står ved siden af hinanden. Med antennen er tårnene 451,9 meter høje med 88 etager. Engang var de verdens højeste bygninger.

Er man til natur, kan man besøge Bukit Nanas, som også kaldes for Kuala Lumpur Forest Eco-park. Dette er en park midt i storbyen, hvor man blandt andet kan se kæmpe træer og bambus.

Islam er den største religion i Malaysia, og et besøg i den nationale moské vil være et besøg værd. Den nationale moské er smuk med blandt andet farverige lofter.

Verdens største statue og mad

Hvis man har lyst til at tage lidt uden for Kuala Lumpur, kan man besøge Batu Caves. Dette er en kalkstensklippe, hvor der er mange grotter og templer. Her står der også en 42,7 meter høj hindugudinde kaldet Murugan, som er verdens største statue.

Der er rig mulighed for at spise lækker mad i Kuala Lumpur. Der er flere gode spisesteder og god street food, så man kan prøve de lokale specialiteter.

Har man om aftenen lyst til en drink, kan man tage på Heli Lounge bar, som er en flot skybar. Man har en smuk udsigt ud over byen, hvor man kan se solen gå ned.

Vejret i byen

I Kuala Lumpur er temperaturerne om dagen året rundt varme i forhold til Danmark. Der er kun to typer årstider - den våde og den tørre.

Så der er ikke store temperatursvingninger, men der er ændringer i nedbørsmængderne i løbet af året. Du kan tage på pakkerejser til Kuala Lumpur hele året rundt.

Fly og hotel i Kuala Lumpur

Når du besøger Malaysia vil du oftest lande i Kuala Lumpur, derfor er det en god idé at kigge efter fly og hotel i Kuala Lumpur til de første nætter. Kuala Lumpur kan virke skræmmende for førstegangsbesøgende i Asien, så book gerne de første par nætter på et godt hotel – eventuelt et hotel, som kan hente dig i lufthavnen.

Charterrejser til rejsemål i Malaysia

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.