Rejseguide til Liverpool

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 529,- Fra 676,- -
Charter (fly+hotel) Fra 635,- Fra 625,- Fra 1.925,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Bedste rejsetid

Top
Englands vejr skifter dramatisk året rundt. Vintrene kan være bidende kolde og våde (fra minus 4 grader til 9 grader i gennemsnit). Juni og juli er de bedste måneder at rejse til England i, fordi det er varmere og mere tørt (som regel mellem 12 og 21 grader), selvom det engelske vejr dog er svært at spå om. Sydkysten har som regel det bedste vejr, da det har et mildere klima året rundt, mens de i nord har noget koldere forhold. På trods af dette er temperaturforskellen mellem nord og syd aldrig mere end et par grader. Liverpool har lige stor atmosfære året rundt. Der er færre turister om vinteren og priserne er lavere uden for sæsonen.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der er et stort antal natklubber og barer over hele byen, for ikke at glemme caféer og restauranter, som for det meste er fornemme og overraskende billige. Der er også et Chinatown nær byen. Liverpool har en forrygende, levende musikscene og mange begivenheder fortsætter til langt ud på natten. Hope Street Kunstfestival, juni, årlig begivenhed. Masser at se og lave. Afrikans kunst og musik, juni, årlig begivenhed i African Oye. The Summer Pops, juli, "Det Kongelige Filharmoniske Orkester" tager til King's Dock for at spille klassisk musik. Mathew Street Festival, juli, gratis fest hvor lokale og nationale kunstnere spiller de bedste af Beatles.

Overnatning / Hotel

Top
Der er kun et begrænset udbud af centrale overnatningsmuligheder, bortset fra flere forretningsorienterede 4 stjernede hoteller. Der findes en del budgethoteller langs Mount Pleasant og der er masser af B&Bs og pensionater i udkanten af byen. Bestil hotel i Liverpool her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er masser af taxier rundt omkring bymidten og masser af minitaxi selskaber. Kontakt Mersey Cabs på tlf.: +44 0151 298 222.

Alternativ transport

Regelmæssige busser afgår fra Queen's Square. Al lokal offentlig transport bliver koordineret af Mersey Transport. Kontakt dem på tlf.: +44 0151 236 7272 Du kan også tage den berømte færge over Mersey. Det koster ca. 90 pence.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.