COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Languedoc-Roussillon

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.189,- - Fra 1.509,-
Charter (fly+hotel) Fra 12.970,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Indbyggere
2.295.648 (1999)

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Området kan besøges hele året rundt, da det sydlige klima sikrer, at det aldrig bliver rigtig koldt. Der blæser en del regionale vinde i området, som la Tramontane og le Mistral, men det er sjældent ubehageligt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Lonely Planet South-West France

Kultur og underholdning

Montpellier er centrum for en del tilbagevendende festivaler for jazz, dans og lignende, og der er der også både alternative scener og det mere mondæne l'Opéra, der har de traditionelle kunstarter under sine vinger. Toulouse er den næststørste universitetsby i Frankrig og har derfor et spændende og ungt kulturliv.

Overnatning / Hotel

Top
Der er en del campingpladser fordelt i området, der med sit gode klima lokker mange campister til. Vandrerhjem findes der en del af, og der er hoteller i alle prisklasser i Montpellier, Béziers, Nîmes, Carcassonne og andre af de større byer. Bestil hotel i Languedoc-Roussillon her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxierne har hjemsted i alle de større byer, og de tager gerne ture ud på landet, selvom dette godt kan blive en

Alternativ transport

Busserne servicerer de fleste landsbyer, men der kan være langt mellem afgangene, og det er ikke sikkert, at de går om søndagen. I Montpellier åbnede en ny sporvogn i juli 2000, der kører inde i byen. Der er bybusser i områdets største byer.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.