COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Kyoto

Fakta

Top
Lokalt navn
Kyoto
Indbyggere
1.500.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 19.00 i Kyoto. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 20.00 i Kyoto.

Bedste rejsetid

Top
Om foråret og efteråret er der meget smukt i og omkring Kyoto. Byen er absolut værd at besøge i disse måneder. Til gengæld er det svært at finde et sted at bo i disse perioder. Kyoto ligger ryg til et utal af festivaler. Heriblandt Japans Gion Matsuri i juli, som er Japans mest feterede festival. Under disse festivaler samt de japanske helligdage er det meget svært at finde et sted at bo. Endvidere skal man være opmærksom på de meget varme sommermåneder.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Med sine mere end 1500 buddhistiske templer, 37 universiteter, 24 museer og mange kulturfestivaler markerer Kyoto sig som en absolut kulturel højborg. Kyotos teatre, dansescener og restauranter er glimrende. Prøv det fascinerende kyo-ryoki køkken.

Overnatning / Hotel

Top
Der findes et utal af overnatningsmuligheder i Kyoto. Der er hoteller i forskellige prisklasser, ligesom der er en del hostels i byen. Bestil hotel i Kyoto her

Lokal transport

Top
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.