Rejseguide til Karakoram (Nordpakistan)

Fakta

Top
Lokalt navn
Karakoram
Indbyggere
16.000.000 (1997).

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det bedste tidspunkt at besøge området på er fra maj til oktober. Om vinteren er det yderst koldt i bjergene med et stort snefald. Er du rigtig hardcore, besøger du Karakoram om vinteren, hvor der ingen andre turister er, og hvor befolkningen er mest "lokal". Husk super varmt tøj.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 16.00 i Karakoram.

Overnatning / Hotel

Top
På vejen kommer du gennem mindre landsbyer, hvor det nogle steder er muligt at overnatte. De større byer i regionen har et bedre udbud at overnatningsmuligheder. Det er billigt, men bestemt ikke luksus. Søger du komfort og luksus er du havnet i den forkerte region. Bestil hotel i Karakoram (Nordpakistan) her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Busser, lastbiler og 4-hjulstrækkere transporterer folk rundt på egnen. Er du sej, kan du tage mountainbiken.

Specielle forhold

Top
En klassisk eventyrrejse starter i Islamabad. Du tager turen på Karakoram Highway til den muslimske "outpost" og handelsby Kashgar i Kina. Derefter bussen til sovebyen Golmud, hvorfra bussen til Lhasa, Tibet, kører. Du følger ruten gennem Tibet og ender i Kathmandu, hvor du spiser god mad og svælger dig i køleskabskold chokolade, inden du tager tilbage til den daglige trummerum og fordøjer alle sanseindtrykkene. Enhver burde opleve eventyret én gang i livet. Det kan gøres på minimum halvanden måned.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.