Om Travelmarket

Koncernen opererer indenfor 3 forretningsområder
1. Rejsesøgemaskinen Travelmarket Koncernens primære forretningsområde er den uafhængige rejsesøgemaskine, hvor brugerne finder markedets største udbud af flybilletter, charter- og afbudsrejser, temarejser, hotel, billeje m.v.

 

2. Travelmarket Partner
Travelmarket Partner divisionen integrerer specialdesignede rejsesøgemaskiner til danske og internationale medieselskaber, rejsesider og lufthavne.

 

3. Webbureauet
Travelmarket Interactive er et webbureau med fokus på rejsebranchen. Divisionen er totalleverandør af webløsninger til danske og internationale selskaber i rejsebranchen, herunder produktion af websider og bookingsoftware.

 

Langsigtet målsætning
Travelmarkets overordnede målsætning er at øge markedsværdien af selskabet gennem organisk vækst, samt at give aktionærerne et konkurrencedygtigt afkast af deres investerede kapital.
Dette realiseres blandt andet via en kontinuerlig investering og udvikling i virksomhedens produkter, så de er blandt markedets bedste.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.