Et tropisk strandparadis med azurblåt vand og frodige palmer. En træbro fører ind i kulissen.

Rejser til Hollandske Antiller

De Hollandske Antiller er for mange en drømmedestination, man tager til, hvis man rigtigt vil forkæle sig selv, eller hvis der er en særlig anledning såsom en bryllupsrejse. De mange små smukke øer er inddelt i to grupper med 800 kilometers afstand, nemlig ABC-øerne og SSS-øerne. Rejser til Hollandske Antiller vil uden tvivl give dig en uforglemmelig ferie!

Billige rejser til Hollandske Antiller

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Hollandske Antiller

Livingstone Jan Thiel Resort
Livingstone Jan Thiel Resort Dobbeltværelse (Dobbeltseng) - De Luxe - Balkon
Curacao 1. maj fra København 7 nætter
13.945,- Vælg
Oyster Bay Beach Resort
Oyster Bay Beach Resort Premier Courtyard Room
St. Maarten 10. jun fra København 7 nætter
13.945,- Vælg
Bedøm rejsemål (57 bedømmelser)
4.7

De Hollandske Antiller

Rejser til De Hollandske Antiller
SSS-øerne består af Sint Maarten, Saba og Sint Eustatius, som ligger øst for Puerto Rico – og ABC-øerne bestående af Aruba, Bonaire og Curacao, som ligger nord for Venezuela.

En ferie i Hollandske Antiller byder i det hele taget på en spændende kultur. Uanset dit valg af rejsemål i Hollandske Antiller har øerne mange ting at friste med udover sol & strand.

Strandene & havet ved Antillerne
Det primære er for mange at nyde strandene og solen, men snorkling & dykning i de smukke koralrev er en selvfølge, hvis du er en eventyrer under vandet. Mange holder af at være på snorkleferie i Antillerne, imens andre er mere til surfing eller en fisketur.

Der findes utallige skønne og fine sandstrande i De Hollandske Antiller. Når du rejser til Hollandske Antiller, bør du bruge nogle timer på Eagle Beach i Aruba, som er den mest populære strand. Den er nemlig at finde på Top 10 listen over de bedste i verden.

Curacao – en ren pardisø
Den største af ABC-øerne er Curacao, som med sine 130.000 indbyggere næsten kan betegnes som et stykke af Holland midt i Caribien. På dine pakkerejser til Hollandske Antiller vil du i dag opleve øen som et paradis, hvorimod det tidligere var centrum for slavehandel.

Når du besøger Curacao, er det derfor også et must at lægge vejen forbi hovedstaden Willemstadt, hvor du kan opleve det spændende – men også uhyggelige – slavemuseum med nok verdens mest omfattende dokumentation af slavehandlen. Willemstad er i det hele taget et besøg værd med sine mange farverige huse fra kolonitiden.

I Curacao er der også mange muligheder for skønne udflugter fx til Christoffel Park, som er et naturreservat, hvor du kan vandre, ride, køre i jeep og bestige øens højeste bjerg. Her kan du også se akacietræer og aloe vera-planter.

Du kan også besøge Hatu Caves. I den flotte grotte kan du se stalakitter og gamle indianske udskæringer. Måske er du også heldig at hilse på en flagermus.
Og når du nu rejser til Hollandske Antiller, bør du også snuse til øens historie, geologi, antropologi, religion og erhvervsliv på Curacao Museum.

Klima i Hollandske Antiller
Du kan rejse til Hollandske Antiller hele året rundt. Hvad angår klima på Antillerne er her aldrig rigtigt koldt, men derimod med en konstant mild temperatur hele året. På rejser til Hollandske Antiller, kan du se frem til varme gennemsnitstemperaturer i både havet og luften omkring de 26-28 grader.

Solen skinner stort set altid, og når det regner en sjælden gang, er det kraftigt og kortvarigt. Oktober og november er de vådeste måneder, og marts er den tørreste. Så når man taler om højsæson for charterrejser til Hollandske Antiller er det januar, februar og marts. Fra midt april til september er her mere roligt med færre turister.

Mad & drikke på rejser til Hollandske Antiller
På dine rejser til De Hollandske Antiller skal du selvfølgelig også nyde den lokale made som fx primært består af ris, bønner, majsbrød og madbananer. Eller hvad med at prøve kaktussuppe, ged eller leguan?

Når solen bager, og du trænger til en forfriskning, skal du prøve en klassisk frugt- og grøntsagsjuice, og selvfølgelig også en Amstel Bright, som er den lokale øl på Curacao. Apropos drikke er det i øvrigt også et must at besøge destilleriet, hvor man fremstiller den berømte blå Curacao-likør.

Transport rundt på De Hollandske Antiller
Den bedste måde at se Curacao på er med en lejebil, eftersom mange af seværdighederne på øen ligger på små veje ud fra hovedvejen. Derudover er det skønt at mærke friheden ved denne type transport. Når du kører langs kysten, har du også den luksus bare at kunne holde ind ved rigtig mange af alle de skønne strande.
Prøv fx både de små uberørte og de større med mange faciliteter.

Flyvetid til Curacao og rejsetid til Curacao
På rejser til Hollandske Antiller, kan du regne med en flyvetid på omkring 12-15 timer med én mellemlanding. Så tid er der rigelig af til at sidde i flyveren og glæde dig til din drømmerejse.

Med hensyn til tidsforskel, er den dansk tid minus 5 timer (sommertid minus 6 timer). Så lidt tidsforskel skal du vænne dig til, når du køber fly og hotel i Hollandske Antiller.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Hollandske Antiller

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Hollandske Antiller?

Du kan rejse til Hollandske Antiller fra København (Kastrup) og Aalborg

Rejser til rejsemål i Hollandske Antiller

Charterbureauer med charterrejser til Hollandske Antiller

  • Billige charterrejser med Spies