COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Harbin

- Vælg område -

Fakta

Top
Lokalt navn
Harbin
Indbyggere
2.500.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 19.00 i Harbin.

Bedste rejsetid

Top
Man bør besøge Harbin om vinteren, der strækker sig fra oktober til april, selvom det er koldt. Vinternes sne og kulde skaber de perfekte forhold for de isskulpturer, byen er berømt for. Endvidere afholdes Islygte-festivalen i januar eller februar, og i samme periode er der isskøjteshows i Zhaolin Park.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der afholdes to store festivaler i byen. I januar eller februar afholdes Islygte-festivallen, og i juli afholdes Harbin Musikfestival. Musikfestivalen strækker sig over 12 dage. Om vinteren er der skøjteshows i Zhaolin Park om aftenen.

Overnatning / Hotel

Top
I Harbin kan man overnatte på alt fra store, fashionable luksushoteller til mere beskedne forhold, hvor værelserne nærmere har karakter af sovesal. Bestil hotel i Harbin her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører massere af taxier i byen, og de kan prajes på gaden. Det er en god ide at få hotellet til at skrive ens destination ned på kinesisk, da de færreste taxichauffører taler engelsk.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.