COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Hanoi

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 5.931,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Hanoi

Ho Chi Mins Pælehus (Hanoi)
Da Ho Chi Min ikke ville bo i præsidentpaladset bosatte han sig istedet i det smukke pælehus i haven bag præsidentpaladset. Underetagen er åben som i landsbyerne i de nordlige provinser og blev benyttet til møder og lignende. I overetagen havde Ho Chi Min sine private gemakker.
Hoan Kiem søen (Hanoi)
Hoan Kiem søen ligger i Hanois gamle bydel. I følge sagnet dukkede der en kæmpe gylden skildpadde op af søen og tog det sværd den havde lånt Kong Le Li i 1427, så han kunne fordrive de kinesiske besættelsetropper. Der lever stadig skildpadder i søen, og ser man den gyldne skildpadde betyder det held.
Kunstmuseet (Hanoi)
Vietnams kunstmuseum slog dørene op for første gang d. 24. juni 1966. En omfattende samling af vietnamesisk arkitektur, tegnekunst, skulpturer og kunst er samlet i museet. Museet rummer også en fin udstilling af de etniske minoriteters særegne kunstneriske udtryk.
Pagoden på en søjle (Hanoi)
Pagoden blev grundlagt i det 11. Århundrede af kong Ly Thai Tong. Pagoden der ses i dag er fra 1955, da den oprindelige blev ødelagt under krigen. Pagoden har form som en lotusblomst. Søjlen er stængel og pagoden er blomsten. Pagoden har stor symbolsk værdi for vietnameserne.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Hanoi
• Ho Chi Minh City
• Hue
• Nha Trang
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.