COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Guangzhou

- Vælg område -

Fakta

Top
Lokalt navn
Guangzhou
Indbyggere
6.560.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 19.00 i Guangzhou.

Bedste rejsetid

Top
Besøger man Guangzhou bør man holde sig fra april og maj samt oktober og november. I de måneder er byen vært for en enorm eksportmesse. Forretningsfolk fra hele verden strømmer til byen for at se, hvad kineserne nu kan byde på, og byen er stopfuld af mennesker.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Lidt uden for Guangzhou er der åbnet fem store forlystelsespaker. En af dem, Flying Dragon Park, har slanger som tema, og her kan man opleve forrygende slangeshows.

Overnatning / Hotel

Top
Som i alle andre kinesiske storbyer er der et bredt udvalg af hoteller. Man kan bo i alt fra store luksushoteller, der næsten er en turistattraktion i sig selv, til mere beskedne hoteller med sovesale. I Guangzhou er der noget for enhver pengepung Bestil hotel i Guangzhou her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er ikke noget problem, at praje en taxi i Gaungzhou, men som i alle andre kinesiske byer er det et større problem at komme hen, hvor man ønsker. De kinesiske taxichauffører forstår nemlig sjældent engelsk.

Alternativ transport

På Perlefloden er der en livlig trafik, og man kan komme på havnerundfart på floden. Bybusserne er billige men det er svært at finde den rigtige, da skiltningen kun er på kinesisk. Undergrundsbane Undergrundsbanen er den hurtigste og mest effektive måde at komme rundt i Guangzhou på.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.