COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Geneva

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 866,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 1.465,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Genf, Geneva
Indbyggere
174.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Geneve

Bedste rejsetid

Top
Geneve er som så meget andet i Schweiz en oplevelse både sommer og vinter. Om sommeren danner Genfersøen baggrund for en lang række aktiviteter, mens de nærliggende bjerge om vinteren lokker vintersportsentusiaster til i massevis.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Geneve kan tilbyde en bred vifte af kulturelle tilbud. Byen er rig på teatre, og i Grand Téatre kan man få sig en operaoplevelse af høj klasse. I sommerhalvåret summer byen af udendørskoncerter og musikfestivaler, mens Geneve den 11. december hvert år fejrer sig selv ved en større byfest.

Overnatning / Hotel

Top
Geneve er rig på hoteller af både luksuskvalitet og til en lidt mindre pengepung, og generelt er både komfort og service i orden. Derudover er området rigt på campingpladser. Bestil hotel i Geneva her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Som i enhver anden international by er Geneve rig på transportmuligheder. Her går højhastighedstog direkte til Paris, her er en lufthavn, her kører busser og taxier, og Genfersøen besejles af en række rutebåde.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.