COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Galapagosøerne

Fakta

Top
Lokalt navn
Las Islas Galâapagos
Indbyggere
16.280

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Du kan besøge øerne året rundt, men bådture kan godt være lidt voldsomme fra september til november. Er du helt vild efter at se kæmpealbatrossen, skal du være opmærksom på, at den forlader øen sidst på året og kommer først igen i marts.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 04.00 på Galápagos øerne. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 05.00 på Galápagos øerne.

Kultur og underholdning

Der er nogle få udmærkede barer i hovedbyen Puerto Ayora.

Overnatning / Hotel

Top
Hotellerne på øen ligger i Puerto Ayora. Mange besøgende bor dog i deres kahytter på den båd, de sejler rundt med. Det er også den bedste måde at se det fantastiske dyreliv på. I Puerto Ayora kan man godt blive lidt afskåret fra naturens store oplevelser. Bestil hotel i Galapagosøerne her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Transport foregår hovedsageligt med båd, men der er enkelte busruter over korte stræk. Du kan også leje mountainbikes og selv begive dig rundt på hovedøerne.

Specielle forhold

Top
Galapagos øerne er en nationalpark. Alle besøgende skal betale et adgangsgebyr for at komme ind. Alle touroperatører udbyder ikke lige høj kvalitet. Sørg for at få beskrevet detaljerne omkring din tur nøje, inden du tager afsted. Er det en længere bådtur, vil besætningen forvente nogle drikkepenge, når skibet når i havn. Vær opmærksom på, at der nogle steder på øen slukkes for elektriciteten allerede klokken 23.00.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.