COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Eger

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 388,- Fra 1.010,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Erlau
Indbyggere
75.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Eger

Bedste rejsetid

Top
Egers seværdigheder står der hele året, og byen er derfor altid interessant at besøge. Det kan dog blive meget koldt og ufremkommeligt om vinteren og temmelig varmt om sommeren. Så forår og efterår er gode tidspunkter til et besøg i Eger.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der sker ikke så meget i Eger, hvis man er ude efter fest og farver. Til gengæld kan byen diske op med overvældende smuk barok arkitektur. Eger er perfekt til at slentre ture i, fordi man støder på noget interessant omkring hvert gadehjørne, og fordi bymidten er lukket for trafik.

Overnatning / Hotel

Top
Det er nemt at finde et hotel i Eger. Byen har både små private pensioner, man kan leje sig ind på, ligesom der findes større hoteller. Der er også gode muligheder for at campere i området omkring Eger. Bestil hotel i Eger her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i Eger, men der skal ind imellem diskuteres pris med chaufførerne, der ikke altid er villige til at bruge taxameteret.

Alternativ transport

Der kører lokale busser i Eger og i området omkring byen. Der er også busforbindelse fra Eger til større byer i Ungarn.

Specielle forhold

Top
Læg mærke til at mange ungarere besøger Eger. Byen betyder meget for dem, fordi det var her, at deres forfædre besejrede tyrkerne og gjorde sig fri af 170 års besættelse.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.