COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Djerba

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 4.197,- Fra 4.197,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Djerba
Indbyggere
110.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Forår og efterår er bedst på grund af, at klimaet er lidt mildere. De fleste kommer dog om sommeren, hvor heden dikterer ens aktivitetsniveau. Vinteren er også god, men på grund af alle palmerne, træerne og frugtplantagerne er klimaet mere ustadigt, der kan være sol morgen, sandstorm eftermiddag og næste dag perfekt vejr.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Kultur og underholdning

I august afholdes der Odysseus festivalen, der kun er for turister. Her kåres Miss Odysseus.

Lokal transport

Top

Taxi

Om sommeren kan det være svært af få en taxi, fordi efterspørgslen er større end udbudet. Men ledige taxier kører mellem de større hoteller og strandpromenaden.

Alternativ transport

Busserne er yderst velorganiserede og kører til tiden. Både busser til større byer på fastlandet (via romersk dæmning) og rundt på øen. Cykler kan lejes fra mange hoteller og biler lejes i hovedbyen Houmt Souq.

Specielle forhold

Top
Gå rundt på havnen i Houmt Souq og se, hvordan blæksprutter fanges. I lerkrukker liggende på bunden af havet kravler blæksprutterne ind i håbet om lidt ly. Inden de ser sig om, er de på havnemolen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.