Rejseguide til Det Sydlige Marokko

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 736,- Fra 1.102,- Fra 2.107,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.710,- Fra 3.405,- Fra 3.207,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Man skal ikke tage til den sydlige del af Marokko om sommeren. Der bliver det simpelthen for varmt. Efterår, vinter og tidligt forår er gode rejsetidspunkter. Her er temperaturen behagelig. Om vinteren kan man desuden stå på ski tæt ved Marrakesh.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 14.00 i Danmark, er den 12.00 i Sydmarokko.

Kultur og underholdning

I den sydlige del af Marokko er der mange folklore festivaler, der løber af stablen året rundt. Især Marrakesh er en festlig by, hvad det angår. Her kan man også opleve fantastiske moskéer og museer.

Overnatning / Hotel

Top
Især i store byer som Marrakech og Agadir er det nemt at finde noget at bo i. Langs kysten i øvrigt tilbydes der også både dyre fem-stjernede hoteller og billige bungalows. Der er også gode campingmuligheder i området. Bestil hotel i Det Sydlige Marokko her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi. Kig efter petits taxier, der kører med op til tre personer af gangen. Det er en god idé at aftale en pris med chaufføren før turen.

Alternativ transport

Der kører busser mellem de store og mellemstore byer i Sydmarokko. Der er desuden togforbindelser fra Marrakesh til andre store byer nordpå.

Specielle forhold

Top
Sydmarokko er ikke kun hede og støvede veje. Kan man lide at stå på ski ligger det populære skisportssted Oukaimeden i Atlasbjergene kun cirka 70 kilometer fra Marrakesh.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.