Rejseguide til Damaskus

- Vælg område -

Fakta

Top
Lokalt navn
Dimashq eller Ash-Sham
Indbyggere
6.000.000

Bedste rejsetid

Top
Somrene i Damscus er tæt på ulidelige på grund af varmen. En ringe trøst er det, at andre dele af landet er endnu værre. Det kan derfor 'varmt' anbefales at besøge Damascus i foråret eller efteråret, hvor temperaturerne egner sig meget bedre til de udendørsaktiviteter Damascus og Syrien er så rigt på.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der er en biograf med vestlige film i Damascus, men hvis man hellere vil bruge tiden på at opleve de mere lokale fritidsinteresser, skal man tage på kaffehus og ryge vandpibe eller på bar, som der også findes et par stykker af i Damascus. Muslimer er jo per definition ikke så begejstrede for alkohol, så det er i høj grad et tilbud til alle andre folkeslag. Begge steder er også kvinder yderst velkomne.

Overnatning / Hotel

Top
Generel beskrivelse: Overnatningsmulighederne i Damascus er gode og fremfor alt billige. Der findes alt fra den lidt afsides beliggende campingplads over et par udmærkede og relativt rene hostels til egentlige hoteller, hvor et tilsvarende højere serviceniveau er afspejlet i prisen. Bestil hotel i Damaskus her

Lokal transport

Top
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.