COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Colombo

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 6.733,- Fra 11.396,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Colombo
Indbyggere
1.200.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 16.00 i Colombo. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 17.00 i Colombo.

Bedste rejsetid

Top
Colombo kan besøges året rundt, men vil man undgå regntiden, er det bedste tidspunkt fra december til marts.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
På Sri Lanka er der årligt en lang række buddhistiske, muslimske, hinduistiske og kristne festivaler. I Colombo er der blandt andet Duruthu Perahera i januar, hvor man fejrer Buddhas besøg på Sri Lanka. I februar er der Navam Perahera Festival med masser af parader og næsten 100 elefanter i gaderne.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode overnatningsmuligheder i Colombo. Der er alt fra femstjernede hoteller til hoteller uden stjerner. Der er vandrehjem, gæstehuse og kroer, hvor man kan overnatte. Yderligere er der mulighed for at overnatte hos private. Bestil hotel i Colombo her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er mange taxier i Colombo. De kan nemt hyres på gaden, men de kører uden taxameter, så prisen bør aftales, inden turen begynder. Yderligere er der en del trehjulede motorcykler, der fungerer som taxier.

Alternativ transport

Der kører tog og busser i Colombo. De dækker stort set hele byen og er en behagelig måde at komme rundt på.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.