Travelmarkets direktør Ole Stouby står foran et kamera med forskellige kunstgenstande i baggrunden og fortæller om at finde billige charterferier.

Sådan får du en billig charterferie – se video med 6 gode råd og tips

Ole Stouby
Hos Travelmarket vil vi gerne hjælpe dig med at finde en billig charterferie. Derfor har vi lavet en video, hvor vores direktør Ole Stouby kommer med 6 gode råd og tips.

Videoen varer godt fire minutter, men den er værd at se fra ende til anden. Hvis du følger de 6 gode råd, kan du nemlig spare mange penge på dine rejser i fremtiden.

Se videoen her:

I denne video får du seks gode råd om charterrejser fra Ole Stouby, som er direktør for Rejsesøgemaskinen Travelmarket.

Det kan godt være svært at finde både den bedste og billigste charterrejse til årets ferie. Der er mange udbydere på markedet, og det kan være vanskeligt at overskue det hele.

Det vil vi gerne hjælpe dig med, og derfor har vi sammensat en video med seks gode råd.

1. Rejs uden for højsæsonen, og spar mange penge
2. Vær åben for valg af afrejselufthavne
3. Bestil en pakkerejse med rutefly
4. Vælg All-Inclusive, og få styr på feriebudgettet
5. Prisovervågning – opret en gratis prisagent
6. Brug en rejsesøgemaskine, og spar tid og penge

Travelmarket er en rejsesøgemaskine, ikke et rejsebureau, og vores mål er at gøre det lettere for dig at finde frem til præcis den rejse, som er den bedste for dig og din familie. Vi forsøger kort sagt at give dig overblikket.

For at hjælpe dig yderligere har Ole Stouby skrevet en hel bog om at finde de billigste rejser. Bogen er gratis og kan hentes her. Bogen indeholder mere end 60 gode råd, som kan hjælpe dig til at spare på dit feriebudget.

Du kan også med fordel følge os på Facebook, hvor vi løbende poster gode sparetips, rejseinspiration og meget mere.

Hvis du rejser flere gange om året og altid er på udkig efter inspiration samt gode råd og rejsetilbud, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev her.Kommentarer til indlægget

 1. Vi er 20 personer, heraf 4 under 12 år.
  Vi ønsker en rejse til Hotel Marriott, i Sharm, Egypten.

  Kan I evt. have informationer om man kan opnå rabat og evt. ved hvilket selskab.
  Vi har flere gange rejst med Detur til Egypten.
  Mvh. Bent Christensen

  • Kære Bent,
   Nej, det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med. Jeg vil anbefale, at du bruger chartersøgemaskinen til at finde det område og hotel, som passer jer bedst, og at du derefter klikker videre og kontakter de rejsebureauer som opfylder dine krav. Her er linket, som leder dig direkte ind i søgeresultatet til rejser til Egypten. Så kan du ændre på datoer og filtrere på din favoritlufthavn. Held og lykke med at finde et godt tilbud og rigtig god rejse til Egypten.
   De bedste hilsner fra Birgitte, Travelmarket

 2. 52% af alle husstande i Dk er singler i flg. danmarks statestik. Jeg ønsker fremover alle priser pr-. person og ikke oplkyst pr. 2 personer, tak! og samme tilbud til singler som til par fremover, takl! mvh. A.Rannje

  • Kære A. Rannje,
   Mange tak for din kommentar. Vi kan desværre ikke imødekomme dit ønske. Travelmarket er nemlig en rejsesøgemaskine, og det er vores annoncører, som bestemmer, hvilke rejsetilbud der ligger på vores hjemmeside.

   Hvad angår charterrejser, præsenteres priserne for disse rejser altid ens i chartersøgemaskinen, dvs. pr. person når 2 deler dobbeltværelse. Årsagen er, at man skal kunne sammenligne priserne fra mange forskellige rejseselskaber. For at se de andre priser kan du klikke dig videre fra søgeresultatet til selskabernes hjemmeside og vælge det ønskede alternativ der.

   Mange hilsner Birgitte fra Travelmarket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.