Guidebøger til rejsen – hvad skal jeg vælge?

Selvom det er blevet meget nemmere at finde rejseinformation online, er det alligevel rart at have en guidebog med i kufferten. Der er mange forskellige guidebøger på markedet. Her kommer en præsentation af nogle af de mest populære.

Guidebøger til USAPolitiken “Turen går til”
Disse guidebøger er nok de mest kendte og brugte af danskerne. De har et dejligt let format og passer både ned i håndtasken og i kufferten. De er flot illustreret, skrevet på dansk og indeholder alt på væsentlige, som du kan opleve på de forskellige rejsemål.

Politiken “Rejsen rundt i”
Ønsker du lidt mere uddybende information om de forskellige rejsemål på dansk, så er “Rejsen rundt i” guidebøgerne et godt valg. Her får du gode og brugbare baggrundsinformationer om de forskellige seværdigheder, flotte illustrationer og meget mere.

Lonely Planet
Lonely Planets guidebøger er de rygsæksrejsendes favorit, og det er der en god grund til. De er allesammen fyldt med masser af god information om seværdigheder, transportmuligheder, hoteller, kort over bydele og meget meget mere.
Udvalgte Lonely Planet guidebøger fås på dansk, hvilket åbner for, at mange flere kan gå gavn af disse gode guidebøger.

Rough Guides
Guidebøgerne fra Rough Guides er ikke så kendte i Danmark. Bøgerne er skrevet af britter og er specielt gode til at give god baggrundsinformation om de forskellige rejsemål.

Guidebøger til storbyferienEt væld af andre guidebøger
Der er mange andre gode guidebøger på områder. Udenlandske guidebøger som Blue Guides http://www.blueguides.com/, Michelin Green Guides http://www.michelintravel.com/ og Let´s go bøger er målrettet til bestemte målgrupper.

Foruden disse bliver der udgivet mange forskellige individuelle guidebøger til forskellige rejsemål. Vælger du en af disse, får du ofte en mere personlig rejserådgivning end i serieguidebøgerne.

Du kan købe dine guidebøger hos Saxo i Danmark.

Fotos:
Topfoto af © istockphoto / PeopleImages
Foto © istockphoto / Levivi
Foto © istockphoto / Guenter Gunie