COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Birmingham

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.804,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 755,- Fra 825,- Fra 2.405,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Birmingham
Tidszone
England følger GMT (Greenwich Mean Time). I foråret sætter man urene en time frem og om efteråret sætter man uret tilbage en time. Dette betyder, at når klokken er 12.00 GMT er den 13.00 i Danmark.

Bedste rejsetid

Top
Englands vejr skifter dramatisk året rundt. Vintrene kan være bidende kolde og våde (fra minus 4 grader til 9 grader i gennemsnit). Juni og juli er de bedste måneder at rejse til England i, fordi det er varmere og mere tørt (som regel mellem 12 og 21 grader), selvom det engelske vejr dog er svært at spå om. Sydkysten har som regel det bedste vejr, da det har et mildere klima året rundt, mens de i nord har noget koldere forhold. På trods af dette er temperaturforskellen mellem nord og syd aldrig mere end et par grader.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Birmingham har noget af Storbritanniens bedste natteliv med en aktiv homoseksuel scene og musik for hver en smag. Hvis du foretrækker at slappe af eller vil nøjes med at se andre danse kan du besøge "The Birmingham Royal Ballet" eller en af de mange barer, pubber eller restauranter, som byen kan tilbyde. 'What's On'-guiden over Birmingham og Midlands indeholder yderligere information, er gratis og kan fås på de fleste turistattraktioner. Læser- og forfatterfestival, årlig begivenhed fra maj til november. Jazz Festival, de to første uger i juli. Film og Tv-festival, årlig begivenhed i november.

Overnatning / Hotel

Top
Som i de fleste større byer i England bliver overnatning billigere jo længere væk du kommer fra centrum. Den mest normale form for overnatning i Birmingham er hoteller og B&Bs og "The NEC Tourist Office" kan tilbyde lave priser på weekendophold. Du kan få mere information på tlf.: +44 0121 780 4321. Bestil hotel i Birmingham her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxier er let tilgængelige. For at bestille kan du ringe til "Toa Taxis" på tlf.: +44 0121 427 8888.

Alternativ transport

Lokale busser kører i byen hvoraf West Midland Travel er det største selskab. Visse rejsepas giver dig ret til at rejse med lokale busser, lokale tog og metroen. For yderligere information kan du kontakte Centro Hotline på tlf.: +44 0121 200 2700.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.