Rejseguide til Belfast

I Belfast kan man nærmest fornemme optimismen. På trods af tidligere tiders konflikter er byen i dag et livligt kulturcentrum, der på grund af fredsprocessen og en økonomisk genoprejsning går lysere tider i møde. I 1600-tallet var Belfast blot en landsby med få indbyggere, men den industrielle revolution vendte op og ned på det billede. I dag bor cirka en fjerdedel af Nordirlands befolkning i den flotte hovedstad, der har et imponerende udvalg af kulturelle tilbud og smukke seværdigheder.

Fakta

Top
Lokalt navn
Belfast
Indbyggere
304.907
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 i Belfast.

Bedste rejsetid

Top
Belfast kan besøges året rundt, men er dog mest attraktiv mellem marts og august, hvor det regner mindst i Nordirland.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
I Belfast sker der noget året rundt med blandt andet to store festivaler i maj og november. Desuden er der mulighed for at nyde koncerter, operaer, teaterstykker og udstillinger på et af byens mange museer.

Overnatning / Hotel

Top
I Belfast kan man bo på hoteller, bed & breakfasts, gæstehuse, vandrehjem og self catering-huse, hvor man selv sørger for maden. Desuden er der mulighed for at campere i og udenfor byen. Bestil hotel i Belfast her

Lokal transport

Top

Taxi

I Belfast er det ikke svært at få en taxi, men man skal være opmærksom på, at byens kvarterer har forskellige taxi-ordninger, der kører til bestemte områder i byen. Der holder blandt andet vogne ved hovedbanegården, havnen og Belfast Lufthavn.
Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK