rejser til Barbados

Rejser til Barbados

Barbados er en smuk ø i Caribien. Når du planlægger din rejse til Barbados, kan du se frem til god mad, shopping, fine strande, frodig natur, behagelig atmosfære og en venlig lokalbefolkning. Og så er der mulighed for mange gode oplevelser på spændende udflugter.

Billige rejser til Barbados

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Barbados

Time Out Hotel
Time Out Hotel Værelse STANDARD
Barbados 8. jun fra København 7 nætter
12.745,- Vælg
Bedøm rejsemål (6 bedømmelser)
5

Rejser til Barbados – det bedste af Caribien

Barbados er en smuk ø i Caribien. Når du planlægger din rejse til Barbados, kan du se frem til god mad, shopping, fine strande, frodig natur, behagelig atmosfære og en venlig lokalbefolkning. Og så er der mulighed for mange gode oplevelser på spændende udflugter.

Bedste strande i Barbados

Barbados har rigtigt mange dejlige strande at byde på f.eks.:

  • Carlisle Bay: En drøm for snorklere med klart, turkisblåt vand og skibsvrag under overfladen.
  • Rockley Beach/ Accra Beach: En populær strand som tiltrækker både lokale og turister. Her tilbydes mange strandaktiviteter, og stedet er kendt for sit spændende natteliv.
  • Paynes Bay: En favorit blandt de lokale med roligt vand, som er ideel til svømning.
  • Bottom Bay: En pittoresk bugt omkranset af palmer og klipper. For dig der søger en mere afsides og rolig strandoplevelse.
  • Silver Sands Beach: Er windsurfernes favoritstrand, som ligger på sydkysten.
  • Paradise Beach: Er en fredelig og rolig strand på vestkysten.

Mulighederne for at spise i Barbados

Bajansk mad er en smeltedigel af smag og kultur. Prøv de nationale retter som Flying Fish, Cou-Cou og den lokale delikatesse Pudding & Souse, som er svinekød og søde kartofler. Og når du er på Barbados, bør du også smage på de forskellige slags rom.

Mulighederne for at shoppe i Barbados

I Barbados finder du mange muligheder for shopping. Besøg f.eks. Bridgetown, øens hovedstad, hvor du bl.a. finder forskellige markeder og små unikke butikker med alt fra håndlavede smykker til bajanske kunsthåndværk.

Hovedgaden Broad Street byder på outlet, duty-free-shops, gaveudsalg og mange smykkebutikker. Det siges at være et af de bedste steder at købe smykker i Barbados.
Er du mere til alle de internationale kendte kvalitetsmærker, så bør du besøge f.eks. The Limegrove Lifestyle Centre.

Udflugter fra Barbados – seværdigheder og attraktioner

Der er mulighed for at få rigtigt mange gode oplevelser på Barbados. Besøg f.eks. den historiske Garrison Savannah, som er et UNESCO-verdensarvssted, eller nyd det naturskønne ved Huntes Gardens.

Du kan også gå på opdagelse i Harrisons Cave, en drypstenshule fyldt med krystalklare søer og vandfald. Oplagt er det også at tage en udflugt til en af øens gamle sukkerplantager eller Mount Gay Rum Distillery, hvor du kan lære om den ældste eksisterende rom i verden.

Hvornår er det bedst at rejse til Barbados?

Barbados kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at rejse til Barbados er dog mellem december og april-maj, hvor der er mere tørt, og temperaturerne er behagelige.

Er det sikkert at rejse til Barbados?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Barbados, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Barbados.

Charterbureauer med charterrejser til Barbados

  • Billige charterrejser med Spies