COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Baños

Fakta

Top
Lokalt navn
Baños. Der er flere steder med dette navn i Ecuador. Stedet der omtales her, er byen Banos nær Ambato syd for Quito.
Indbyggere
16.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 05.00 i Banos. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 06.00 i Banos.

Bedste rejsetid

Top
Banos kan besøges året rundt, men vil man undgå alt for meget regn, er maj til september det bedste tidspunkt at komme på. Gennem hele oktober er der optog og fyrværkeri, der har til formål at hylde Nuestra Senora de Agua Santa, og den 16. oktober fejres byen med en stor fest.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Banos har mere natteliv end de fleste andre byer på samme størrelse. Der er de sædvanlige barer og restauranter, men i weekenden er der også en pena med traditionel folkemusik.

Overnatning / Hotel

Top
Der er et hotel på hvert gadehjørne og lidt til, så det er ikke noget problem at finde et værelse i byen. Mange hoteller arrangerer ture ud i området, og lover du at købe en tur eller to, er det meget muligt du får værelset billigere. Bestil hotel i Baños her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Der kører busser til El Salado. Ellers kan du leje en mountainbike og tage på ture i området.

Specielle forhold

Top
Nogle lokale bruger de termiske bade til at vaske sig i. Bliv ikke forbavset hvis en fuldt påklædt indianer pludselig vader op i badet og begynder at vaske sig.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.