Rejseguide til Bali

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.903,- Fra 3.708,- -
Charter (fly+hotel) Fra 5.502,- Fra 5.034,- Fra 8.157,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Indbyggere
2.766.000 (1988); tallet er efter alt at dømme nu et godt stykke over de 3 mill.

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Hvis du skal trekke eller dase ved strandene er tørtiden naturligvis at foretrække; især juni til oktober. Bali kan dog sagtens besøges i regntiden (oktober til maj) - øen er her meget frodig, grøn og indbydende. Og smuk. Regn dog med mindst ét dagligt regnskyl.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark er den 19.00 på Bali. (Sommertid) Når klokken er 12.00 i Danmark er den 20.00 på Bali. (Vintertid)

Kultur og underholdning

Overalt på Bali er der mulighed for at se forskellige traditionelle danse. Oplev mindst en af disse forskellige danse, der alle er et besøg værd. I Denpasar, Nusa Dua, Sanur og Kuta er der en helt anden for underholdning - barer, diskoteker mm.

Overnatning / Hotel

Top
Der er ingen problemer med at finde et sted at overnatte på Bali. Faktisk kan man vælge på alle hylder, og man får noget for sine rupiahs. Mange steder er en glimrende morgenmad endda inkluderet i prisen. Bestil hotel i Bali her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er sjældent nødvendigt at bestille en taxi, da der er mange selskaber på Bali. Næsten overalt finder man hurtigt en ledig vogn.

Alternativ transport

Den øvrige infrastruktur er yderst veludbygget på Indonesiens turistø nummer 1.

Specielle forhold

Top
Se udenrigsministeriets generelle rejsevejledning til Indonesien og Øst-Timor
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.