Rejseguide til Amman

- Vælg område -
- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.772,- Fra 3.222,- -
Charter (fly+hotel) Fra 8.445,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Amman
Indbyggere
2.330.000 (inklusiv forstæder)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 14.00 i Amman.

Bedste rejsetid

Top
Amman er velsignet af generelt mere moderate temperaturer end både ørknen og Jordandalen. Om sommeren ryger temperaturen sjældent over 32 grader. Tilgengæld er sne om vinteren ikke noget usædvanligt fænomen. Med andre ord er sommeren ikke ulidelig, men man kan med fordel besøge byen om foråret eller efteråret.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Amman har både et par biografer og et beskedent barmiljø at tilbyde sine besøgende. I en række udenlandske kulturcentre kan man finde yderligere adspredelse i internationale aviser, biblioteker og en filmforevisning i ny og næ.

Overnatning / Hotel

Top
Amman burde kunne tilfredsstille enhver smag, når det kommer til overnatning. Byen har et om ikke rigt, så i hvert fald varieret udbud af hoteller og mere beskedne hostels. Bestil hotel i Amman her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er masser af taxier at få i Amman. Men de fleste seværdigheder og hoteller ligger en inden for en rimelig gåafstand af hinanden. Det meste transport kan derfor foregå til fods. Mellem lufthavnen/ busstationen og hotellerne kan taxitransport være nødvendig. Husk i den forbindelse at undersøge mulighederne for en tur med deletaxi.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.