En solrig strandpromenade med folk, der nyder vejret, sandstranden, og havudsigten, flankeret af palmer og farverige blomster.

Afbudsrejser til Agadir

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Agadir

Er afbudsrejser til Agadir populære?

Ja, afbudsrejser til Agadir er populære. Vores brugere giver Agadir 4,6 ud af 5 stjerner.

Bedøm rejsemål (260 bedømmelser)
4.6

Find en billige afbudsrejser til Agadir

Agadir har bare det hele! Med en afbudsrejse til Agadir får du både pragtfulde strande, fantastisk byliv, spændende seværdigheder og oplevelser i verdensklasse.

Agadir by – en skøn, moderne by

Agadir blev nærmest fuldstændig ødelagt under et stort jordskælv, der raserede byen i 1960. Efterfølgende blev der bygget en ny by, så Agadir fremstår i dag som en moderne og ny by i det centrale Marokko. Den moderne by har store, brede boulevarder, og der hersker en meget afslappende stemning her.
Centrum i Agadir er af en overkommelig størrelse, så du kan gå rundt og se byens vigtigste seværdigheder. En af de vigtige seværdigheder er det gamle fort, Kasbahen, der ligger et stykke fra byens centrum, men hvorfra du får den mest fantastiske udsigt over Agadir by og stranden derved.

Marokkos dejligste badestrande

Har man sagt Agadir, har man også sagt Marokkos skønneste strande. Med abrikosfarvede strande og det fantastiske, blå hav er strandlivet i Agadir pragtfuldt. Her kan de små børn hygge sig i timevis med at bade og grave huller i sandet, og til de større børn og voksne er her mange muligheder for strandaktiviteter, som for eksempel surfing, body-board, vindsurfing, vandski og volleyball. Agadir ligger i en halvmåneformet, afskærmende bugt ud til Atlanterhavet, og bugtens form gør, at vandet og luften altid er roligt her.

Agadir har meget at byde på

Der er mange seværdigheder og aktiviteter, du kan kaste dig over på en afbudsrejse til Agadir. Er du bidt af markeder og basarer, så er der bestemt noget for dig i Agadir. På en afbudsrejse hertil skal du bestemt besøge Souq al-Had, der er byens centrale marked. Her vrimler det med alskens souvenirs, lædervarer, keramik, og så er her også boder med frisk frugt og grønt.
Der er forskellige gode museer i Agadir, for eksempel Musée du Patrimoine Amazigh, der har glimrende udstillinger med især berber-genstande. Har børnene lyst til lidt leg i skyggen, er legepladsen, Vallée des Oiseaux, et glimrende sted at besøge.

Besøg et lokalt hammam i Agadir

Hvorfor ikke afslutte en begivenhedsrig dag med et besøg i et af lokale hammams?
Find det badehus, der tiltaler dig mest, og oplev så den ældgamle tradition med dampbade i hyggelige, eukalyptusduftende rum sammen med de lokale marokkanere. Hammamerne er opdelte med dame- og herreafdelinger, så tag et håndklæde med, på med bikinien eller badeshortsene og nyd et dejligt dampbad.

Tag på tur til Taroudannt og Guelmim

Det er en glimrende idé at tage på tur til nogle af de spændende byer, der ligger i nærheden af Agadir.
Tag for eksempel til byen Taroudannt. Det er en meget smuk og gammel by syd for Agadir. I Taroudannt er der fantastiske markeder, der straks vil lede dine tanker hen på 1001-nats eventyr. Byen var tidligere stærkt befæstet, og i dag kan du stadig se den imponerende bymur i byen. Som kronen på værket er det muligt at opleve en utrolig romantisk tur med hestevogn i månelysets skær. Sådan en oplevelse må du bare ikke gå glip af, hvis du har dit hjertes udkårende med til Agadir!
Et besøg i byen Guelmim er en uovertruffen oplevelse. Guelmim er en stor by, der ligger syd for Agadir, og den kaldes ”Porten til Sahara-ørkenen”. I Guelmim finder du det største kamelmarked i hele Marokko, og det er fuldstændigt fantastisk at opleve en hektisk handelsdag her.

Afbudsrejser All Inclusive

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Agadir | Sista Minuten till Agadir

Rejsemål med afbudsrejser til Det Sydlige Marokko