Rejseguide til Wellington

Fakta

Top
Lokalt navn
Wellington
Indbyggere
334.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 22.00 i Wellington. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 24.00 i Wellington. (De har sommertid, når vi har vintertid.)

Bedste rejsetid

Top
Wellington kan besøges året rundt, de varmeste måneder er dog fra november til april. Desuden skal man være opmærksom på Wellingtons utilregnelige blæsevejr.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
I februar er der Dragon Boat Festival i Wellington. I marts er der International Festival of the Arts, hvor der er et stort udbud af teater, musik og opera. I april eller maj er der ASB Bank Laugh Festival, hvor komikere fra hele verden kommer til byen for at optræde. I juli er der en to ugers film festival i byen.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode overnatningsmuligheder i Wellington. Der er alt fra dyre hoteller til billige vandrehjem og gæstehuse. Der er ingen campingpladser i selve byen, men udenfor ligger der et par stykker. Bestil hotel i Wellington her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier i Wellington. De kører alle med taxameter.

Alternativ transport

Der er et godt lokalt bussystem i Wellington, og busserne dækker hele byen. Yderligere er der mulighed for at leje en bil eller en cykel.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.