COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Visayerne

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 7.476,- Fra 5.827,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Visayerne

Bohol øen (Visayerne)
I det centrale Visayas, ikke langt fra Cebu, ligger Bohol Island, der huser hundredvis af kalkstensbakker. Området kaldes Chocolate Hills, fordi de op til 30 meter høje sten dækkes af tyndt græs, der bliver brunt i sommervarmen, så det ligner store stykker chokolade.
Boracay øen (Visayerne)
Øen er kun 7 kilometer lang og en kilometer bred på det smalleste sted. Strandene er blevet bedømt til verdens bedste flere år i træk af forskellige rejseguides, og de mere end 300 overnatningssteder fra campingpladser til superluksus sørger for, at der er plads til alle de turister, sådan en omtale medfører.
Cebu øen (Visayerne)
Cebu er den mest befolkede af alle de filippinske øer, og Cebu City er landets andenstørste by. Her er en del at se, blandt andet Megallan's Cross, der er et trækors, som Magellan efterlod på øen for over 450 år siden. Her ligger også Fort San Pedro, der er det mindste og ældste fort i landet bygget i 1565.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Luzon
• Mindanau
• Visayerne
By: 
• Manila
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.