Vigtig information om Coronavirus

Seværdigheder Vilnius

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 738,- Fra 887,- -
Charter (fly+hotel) Fra 1.615,- Fra 1.435,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Vilnius

Arkikatedra Bazilika katedralen (Vilnius)
Vilnius' katolske katedral Arkikatedra Bazilika er bygget på det sted, hvor landets første katolske kirke blev opført i det 13. århundrede. Katedralen fremstår i dag storladen og utrolig smuk, men faktisk er kirken, siden den blev bygget i slutningen af 1700-tallet, blevet genopbygget flere gange på grund af krige og brande.
Arkitekturen i Vilnius - tag en spadseretur (Vilnius)
Et besøg i Litauens hovedstad Vilnius er en arkitektonisk oplevelse ud over det sædvanlige. Byens mange gamle smukke huse er efter kommunismens omfattende misvedligeholdelser blevet restaureret, og store dele af Vilnius fremstår i dag som en flot gammel by fyldt med stemning og charme.
KGB Museet (Vilnius)
Bygningen, der førhen husede det frygtede sovjetiske efterretningsvæsen KGB, er i dag omdannet til museum og fremstår som monument over kommunismens grusomheder. Et besøg i kældrene under bygningen, der rummer de tidligere tortur- og fangekældre, er bestemt ikke for sarte sjæle.
Sv. Jono baznycia kirken (Vilnius)
Som så mange af Vilnius kirker og bygninger er også kirken Sv. Jono baznycia adskillige gange blevet genopført efter ødelæggelser forårsaget af krig eller brand. Kirkens indre er fantastisk udsmykket, og katedralens 68 meter høje tårn rager højt op over byens tage. Sv. Jono baznycia er smuk både ud- og indvendig og regnes med rette blandt Vilnius' virkelige perler.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Neringa
By: 
• Kaunas
• Klaipeda
• Vilnius
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.