Rejseguide til Venezuelas Andesbjerge

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Los Andes

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Da det er de udedørs aktiviteter, der er i højsædet på en tur til Andesbjergene, er det bedst at komme i den tørre periode fra december til april. Der er også en kortere tør periode fra midt i juni til midt i juli. I august og september regner det urimeligt meget, og ekskursioner ud i området er ikke noget værd.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 06.00 i Andesbjergene.

Kultur og underholdning

I universitetsbyen Merida er der en god stemning, og flere steder har livemusik om aftenen.

Overnatning / Hotel

Top
Der er et bredt udvalg af hoteller i byerne. Et telt er stort set uundværligt, og har man ikke et med, kan man købe eller leje det i de byer, der tilbyder guidede ture ud i omegnen. Bestil hotel i Venezuelas Andesbjerge her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxier er en god transportform, når du skal ud til de steder vandreturene begynder. Som i resten af landet er de ikke specielt dyre.

Alternativ transport

Bus er den bedste transport form rundt i området. Har man tid nok, er det dog en stor oplevelse at foretage selv længere rejser til fods. Mountainbikes bliver også en stadig mere populær transportform.

Specielle forhold

Top
Højdesyge kan forekomme i den tynde luft. Symptomerne er svimmelhed, kvalme og hovedpine. Tag det roligt, så vender kroppen sig til de nye forhold. Vær godt forberedt hvis du bevæger dig ud i bjergene uden en guide. Vejret skifter hurtigt, og udstyret skal være i orden.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.