Rejseguide til Trinidad

- Vælg område -
- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Trinidad
Indbyggere
1.050.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Der er varmt på Trinidad hele året, hvor temperaturerne varierer fra 21 til 37 grader. Der er regntid fra juni til november med voldsomme daglige regnskyl. De er dog oftest af kort varighed. Det er varmest på Trinidad fra juni til oktober. Det er værd at planlægge sin rejse efter karnevalet, der finder sted i februar eller marts.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 07.00 på Trinidad.

Kultur og underholdning

Efter sigende skulle karnevalet på Trinidad være lige så flot som det i Rio eller New Orleans.

Overnatning / Hotel

Top
Det er dyrt at bo på Trinidad. Små hyggelige hoteller er der ikke mange af. I stedet finder man store resorts med swimmingpool, restaurant og alle mulige og umulige fornødenheder. Det er generelt dyrt at bo på øen, men man kan godt finde en privat bed&breakfast på øen. Bestil hotel i Trinidad her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier på hele øen. De er billige, og man kan ofte få dem til at vente, mens man besøger en seværdighed, tit uden det koster ekstra.

Alternativ transport

Busdriften på Trinidad er meget begrænset, og der køres kun mellem San Fernando og Arima. Et alternativ er minivans, der kører i faste ruter.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.