Seværdigheder Transylvanien

Seværdigheder Transylvanien

Brasov (Brasov)
Den velbevarede middelalderby ligger godt beskyttet af de transsylvanske bjerge, og gemmer sig midt i dette frodige område. Som en rigtig middelalder by, er den også bygget op om en imponerende plads i midten, hvor den gamle, store gotiske katedral (Den Sorte Kirke) også er placeret. Om vinteren er Brasov også midtpunkt for de omkringliggende skisportssteder.
Bran slot (Transylvanien)
Dette er slottet, som for alvor får tankerne hen på Dracula. Det er vist ikke helt historisk dokumenteret, at dette virkelig skulle være den historiske greves slot, men atmosfæren, de tykke mure, de høje tårne og de snævre rum gør nu historierne meget levende. Endnu en skyggeside for rumænerne, er at nazisterne under anden verdenskrig tiltog sig dette slot, som deres fæstningshovedkvarter mod øst.
Sighisoara (Transylvanien)
Er en mindre, men også stærkt middelalderlig by, i tæt forbindelse med bjergene. Ikke så overrendt som Brasov, og inderkernen af den gamle bydel, som er beskyttet bag fyrsternes gamle befæstninger, ligger helt uberørt hen siden 1500-tallet. Det er også her, at det fortælles, at Dracula i sin tid voksede op. Man kan endda besøge hans gamle hus!

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Brasov
• Bukarest
• Constanta
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.