COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Titicaca Søen

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Lake Titicaca

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Man kan besøge Lake Titicaca området året rundt, men det mest behagelige tidspunkt er månederne mellem februar og november. Her er klimaet rart, og der kommer faktisk ingen regn i modsætning til december og januar. Søen ligger i 3800 meters højde, og man skal være opmærksom på, at der kan blive ret koldt om natten.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 06.00 ved Lake Titicaca. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 07.00 ved Lake Titicaca.

Kultur og underholdning

Hvert år er der tre større festivaler i byen Copacabana, der ligger ved Titicaca søen. Den største festival varer en uge og ligger omkring uafhængighedsdagen den første uge i august. Her er der parader, forskellige bands og masser af fyrværkeri. En anden festival er the Fiesta de la Virgen de Copacabana. Her kommer indianere og dansere fra både Peru og Bolivia og fremfører de oprindelige Aymara danse. Den sidste fest ligger på langfredag, hvor byen fyldes med pilgrimme, der sammen laver fakkeloptog ved solnedgang.

Overnatning / Hotel

Top
I byen Copacabana er der mange overnatningsmuligheder i forhold til dens størrelse. Du kan finde alt fra virkelig billige vandrehjem til noget dyrere hoteller. Store internationale hotelkæder findes ikke i byen. Byen går for at være et af de billigste steder at overnatte i Bolivia. Dette gælder dog ikke omkring festivalerne, hvor der hurtigt bliver fyldt op, og priserne stiger til det tredobbelte. På Isla del Sol er der dukket et par vandrehjem op, så turister kan overnatte. Bestil hotel i Titicaca Søen her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Der kører busser til og fra byerne omkring Lake Titicaca, de er af nogenlunde standard, og de fleste ture kan findes til en rimelig pris.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.