En uendelig udsigt over saltfladerne med sekskantede mønstre under en aftenskyet himmel.

Billige flybilletter til Bolivia

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Vil du finde en billig flybillet til skønne, flotte og komplekse Bolivia er du kommet til det rette sted. Indtast dine rejseønsker nedenfor og vi finder de billigste billetter til dig.

Billige flybilletter til Santa Cruz

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
12. feb 18. mar
CPH
VVI
VVI
CPH
Air Europa 2 stop
Air Europa 2 stop
Fra kr. 8.126,- Vælg
Bedøm rejsemål (232 bedømmelser)
4.6

Bolivia – et overset land i Sydamerika

ET OVERSET LAND: Midt i Sydamerika, klemt inde mellem Brasilien, Peru, Chile, Argentina og Peru ligger landet Peru, som byder på flere seværdigheder end mange tror.

Vælger du at flyve til Bolivia vil du komme til et land med utroligt store kulturelle og naturlige forskelle. Et land der primært ligger i Andesbjergene, men også et land med lavlandsområder præget af Amazonasskove. Her er dale med subtropisk klima og højsletter, hvor nattetemperaturen kan komme under 20 minusgrader.

Bolivia er cirka dobbelt så stort som Spanien, men der bor kun cirka dobbelt så mange personer som i Danmark. Bolivias er navngivet efter den store sydamerikanske frihedskæmper Simon Bolivar, som befriede Bolivia fra de spanske koloniherrer.

Hvad skal jeg opleve i Bolivia?

Bolivias hovedstad La Paz ligger placeret i 4.100 meters højde og er dermed verdens højest beliggende hovedstad og er et godt sted at begynde din rundtur i Bolivia. Sørg for at se Præsident paladset, nogle af de store markeder, den gode mad, og pas på den vanvittige trafik. Du kan søge flybilletter direkte til La Paz i vores flysøgemaskine. Husk i øvrigt at være opmærksom på højdesyge.

Når du vil stikke af fra storbyen kan det anbefales at tage til det bolivianske Pampas. En tur til Pampasområdet giver dig gode muligheder for at se alligatorer, krokodiller, skildpadder, aber og hvis du er mere heldig en anakonda slange eller ferskvandsdelfiner.

Titicacasøen, der er verdens højest beliggende ligger delvist i Bolivia, og du bør opleve den under et besøg i landet. Gå en tur på en af stierne ved søen eller sæt dig på bredden og nyd solnedgangen.

Gode råd til at finde flybilletter til Bolivia

Ved at bruge vores rejsesøgemaskine til flybilletter sammenligner du mange flypriser på en gang og finder på den måde de billigste flypriser. Flysøgemaskinen tilbyder mange forskellige funktioner, der gør arbejdet lettere for dig.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Bolivia:
København til Santa Cruz Viru Viru
1. maj til 17. maj fra kr. 5.046,-

De mest populære lufthavne i Bolivia

Populære rejsemål i Sydamerika