COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Shanghai

Seværdigheder Shanghai

Det kinesiske kvarter (Shanghai)
I det gamle kinesiske kvarter finder man ud over bydelen, der er en seværdighed i sig selv, Glædens have og basar (Yuayuan), der er et godt sted at spise sin frokost. Her er mange små boder, der tilbyder kinesiske delikatesser. Wuxintins tehus ligger midt i en sø i basarområdet, og her kan man nyde en fortræffelig thé.
Havnefronten The Bund (Shanghai)
The Bund er Shanghais berømte havnefront, der tilbage i 1930erne var Kinas svar på Wallstreet. I store bygninger i empirestil havde banker og forsikringsselskaber til huse. Det hørte op, da kommunisterne overtog magten og forandrede hele byen. I dag er den finansielle verden dog ved at finde tilbage i de gamle bygninger. The Bund har en stor havnepromenade der emmer af liv både dag og nat.
Hovedgaden Nanjing Lu (Shanghai)
Nanjing Lu er Shanghais hovedgade. Her ligger enorme stormagasiner side om side, og der kan investeres i alverdens ting og sager. To af gadens stormagasiner, Hualian og Shanghai No. 1, eksisterede også før Mao Zedong i 1949 udråbte Folkerepublikken Kina.
Shanghai Museum (Shanghai)
Det fantastiske bygningsværk stod færdig i 1996 og gør op med fortidens kinesiske museer. Væk er lange gange og halvkedelige udstillinger. I stedet er opført en arkitektonisk perle. Museets bygninger er formet som en kinesisk bronceurne, og indvendig rummer museet en af verdens mest imponerende samlinger af kinesisk kunst. Et museum man skal se.

Område og byseværdigheder

By: 
• Beijing
• Guangzhou
• Harbin
• Shanghai
• Sian
• Guilin
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.