Weekendophold til Island

Weekendophold til Island

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Med sine storslåede bjerge, smukke vulkaner, naturlige kilder, forbløffende gletsjere og klare luft, er et weekendophold på Island den optimale måde at opnå ro, fordybelse og stilhed. Landets mange naturlige fænomener, kulturelle hovedstad og smukke omgivelser er nu mulige at opleve på uforglemmelige weekendophold.

Hvad enten man besøger Island alene, som par eller med hele familien, vil et weekendophold med sikkerhed gøre godt for sindet og kroppen. Man kan eksempelvis slappe af i den naturlige Blue Lagoon, tage på rolige gåture i det smukke landskab eller nyde kunst og kultur i hovedstaden Reykjavik. Efter et weekendophold på Island er en ting sikkert: man har lyst til at komme igen.

Uanset hvor man befinder sig på Island har man udkig til landets mange sneklædte vulkaner. Hvad enten man vandrer, cykler eller rider i naturens omgivelser, vil man opleve naturens skønhed på tætteste hold.

Fra hovedstaden Reykjavik er det nemt at tage på ture ud i landskabet. Desuden findes der rundt omkring i landet mange fantastiske overnatningsmuligheder. Reykjavik er en meget kulturel by, hvor man kan mærke, at naturen virkelig inspirerer landets indbyggere. Langs gaderne finder man gode, små restauranter, barer, caféer, gallerier, ja sågar spillesteder, museer og butikker er der mange af trods storbyens lille størrelse.

Samlet set er over 11 procent af hele landet dækket af gletsjere. I Europas største nationalpark finder man Europas største gletsjer Vatnajökull, som bestemt er et besøg eller flere værd. Det samme gælder for The Blue Lagoon. Med en naturligt forekommende temperatur på 38 grader og mineralholdigt vand, er lagunen et af landets mest populære steder at slappe af.

Tager man på weekendophold på den rette tid af året er det mulighed for at opleve enten nordlys eller fænomenet midnatssol. Islands naturlige skønhed og fascinerende hovedstad giver de optimale rammer for et uforglemmeligt weekendophold.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.